Altijd leuke acties. Clever. 

Bij Washers doen we graag leuke dingen voor onze klanten. Bekijk hier de acties die op dit moment actief zijn.

Was & Win 

Heb jij een Was & Win kraskaartje ontvangen in de wasstraat? Kras deze dan snel open, vul de code in op de website hieronder en ontdek welke prijs je hebt gewonnen! 

Was & Win - Ontdek je prijs!

Heb je via Bauhaus een Win'm & In'm kraskaartje gekregen? Klik dan op onderstaande knop, vul je unieke code in en claim je prijs!

 - Win'm & In'm!

Heb je een Was & Win kaartje ontvangen bij De Uithof? Klik dan op de onderstaande knop, vul je unieke code in en claim je prijs!

 - Was & Win!

Heb je bij Hanos een Win'm & In'm kaartje gekregen? Klik dan op de onderstaande knop, vul je unieke code in en claim je prijs!

 - Win'm & In'm!

Washers Was Win

WhatsApp kanaal

Op WhatsApp hebben wij ons eigen kanaal. Hier delen wij de laatste tips, tricks, exclusieve voordelen en last minute aanbiedingen, speciaal voor onze volgers. Klik dus snel op de knop en volg ons!

Volg ons WhatsApp kanaal!

20240531 Washers Whatsapp Community Website

Spaaractie dienstvoertuigen 

Rijd jij in een dienstwagen en moet je die ook weleens wassen? Spaar dan voor een gratis wasbeurt met wasprogramma Premium t.w.v. € 21,-. Ruil je volle spaarkaart bij de wasstraat in en ontvang een unieke waardebon. Deze is bij je volgende bezoek in te leveren. De eerste 2 spaarzegels krijg je van ons!

Spaaractie dienstvoertuigen

Tankactie

Tanken is op dit moment duurder dan ooit. Daarom hebben wij een leuke actie met onze buren. Tank bij TankEasy minimaal 20 liter en ontvang € 9 korting op wasprogramma Premium; de beste keuze voor jouw auto! Print de kassabon bij de pomp en scan de barcode bij onze betaalterminal.

Tankactie foto

Doneer jouw statiegeld

Jaarlijks krijgen zo’n 600 kinderen de diagnose kanker. Als een kind ernstig ziek is door kanker, staat maar een ding voorop: genezen. Daarom werken ze in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie elke dag grensverleggend en gepassioneerd samen aan het verbeteren van de overlevingskans en aan de kwaliteit van leven van kinderen met kanker. Nu, en op de langere termijn. Want kinderen hebben nog een heel leven voor zich. Het Prinses Máxima Centrum is geen gewoon ziekenhuis, maar een onderzoeksziekenhuis. Alle kinderen met kanker in Nederland worden hier behandeld. Daarmee is het Prinses Máxima Centrum het grootste kinderkankercentrum van Europa. Ruim 450 onderzoekers en 900 zorgprofessionals werken nauw samen met Nederlandse en internationale ziekenhuizen aan betere behandelingen en nieuwe perspectieven op genezing. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren.

Jouw steun maakt het verschil voor kinderen met kanker. Lever je statiegeld bij ons in en draag je steentje bij aan dit prachtige doel.

20231023 Washers website afbeelding 1272x955px

Geef een Washcard cadeau

Wil jij iemand blij maken met een gratis wasbeurt? Geef dan een Washcard cadeau. Vraag ernaar bij één van onze collega's of bestel 'm per mail. Wij helpen met het opwaarderen van de Washcard en de pas wordt mooi verpakt als cadeaukaart. De ontvanger krijgt bij het betalen met de Washcard ook nog eens €4,50 korting op wasprogramma Premium; de beste keuze voor jouw auto. Dat is nog eens een Clever cadeautje en super leuk om te geven!

De Washcard kan worden opgeladen vanaf een minimumbedrag van €25,-.
Vermeld in de mail ook direct je adresgegevens. We sturen de cadeaukaart per post naar je op.

20231019 Washers cadeaucard afbeelding website 1272x955px