Wassen zonder tijdslimiet en gratis stofzuigen!

Heb je een bedrijfsbusje, pick-up truck, caravan, motorfiets of getunede auto? En was je liever zelf je auto? Dan zijn onze wasboxen perfect voor jou. Voor een vast bedrag van €8,- per keer kun je zonder tijdsdruk  jouw twee- of vierwieler weer laten shinen in een van onze 7 extra brede wasboxen (255cm breed x 310cm hoog x 700cm lang).  Je kunt binnen jouw 'sessie' zo vaak wassen als je zelf wil! Te betalen met PIN (debit/credit) of Washcard.

Keuze uit 7 ruim opgezette wasboxen. The floor is yours!  “

Altijd super schoon

Van diverse soorten schuim tot twee soorten wax om jouw vervoersmiddel te beschermen. Ook hebben we een osmose tappunt, waarmee je zelf je emmer kan vullen. Onze wasboxen zijn van alle gemakken voorzien om te zorgen voor een perfect resultaat. Clever.

20230414SF 21 min

Gratis stofzuigen

In onze overdekte stofzuighal en op ons grote buitenterrein kun jij altijd gratis stofzuigen na een wasbeurt. De moderne stofzuigtechnologie zorgt ervoor dat jij jouw auto veilig kunt reinigen.

20230414SF 13 min

Een verlichte wasbox waarin je goed om het voertuig heen kan. Dat is clever.

Naast de technologie om jouw vervoersmiddel schoon te maken, hebben we ook nagedacht over de inrichting van onze wasboxen. Zo is er speciale verlichting gemonteerd aan de zijkanten van de boxen en hebben we natuurlijk rekening gehouden met het plaatsen van de slangen.

20230414SF 15 min

Duidelijke uitleg 

Op onze betaalzuil staan alle stappen duidelijk omschreven. Zo vergeet je niks en gaat jouw auto ultra schoon naar buiten. Dat is clear. 

20230414SF 22 min

Huisregels wasboxen

  • Verboden voor tractoren en machines
  • Verboden om motorblokken af te spuiten
  • Verboden om eigen ontvetters te gebruiken
  • Verboden om te sleutelen aan voertuigen (in wasboxen en op gehele complex)
  • Verboden om laadbakken enz. uit te spuiten
  • Verboden om de binnenzijde van veevervoer-trailers uit te spuiten
  • Verboden om eigen producten zoals velgenreinigers e.d. te gebruiken
  • Verboden om kettingen van motorfietsen uit te spuiten