Onze beloften voor een Clever Carwash 

Onze beloften zijn:

Clever              Clear 

    Cheer               Clean   

Clever 

State-of-the-art. De moderne machines zorgen ervoor dat jouw auto schoon en beschermd is, terwijl onze routing ervoor zorgt dat je prettig onze wasstraat inrijdt. Onze carwash maakt gebruik van de nieuwste technologie. Dit betekent dat enorm veel meetpunten in de wasstraat zitten, waardoor jouw auto op zelfs de moeilijkste plekken schoon wordt. Het is dus echt maatwerk per auto, maar dan wel geautomatiseerd. 
 
In ons drukke leven is snelheid belangrijk. Dat begrijpen we. Zo kan onze wasstraat tot 100 auto’s per uur wassen. Fun fact: onze machines worden ook wel de ‘Mercedes onder de wasstraten’ genoemd. Kwaliteit en Duitse degelijkheid staan bij ons voorop!

20230414SF 33 min

Clear 

We houden van duidelijkheid. Keep it clear. Onze wasstraat is voor iedereen toegankelijk en benaderbaar doordat er is nagedacht over de routing, wasprogramma’s, technologie en service. Bij ons geen ingewikkelde taal of teveel extra opties. Jij komt voor een schone auto en daar zorgt onze kwalitatief hoogstaande wasstraat voor.  
 
We zetten techniek dan ook slim in, met een persoonlijke touch. Heb je een vraag? Dan staat een van onze Washer medewerkers altijd klaar om je te helpen.  

20230414SF 24 min

Cheer 

Het beste resultaat. Weggaan met een fijn en schoon gevoel. Van het exterieur - inclusief velgen - tot aan het interieur. Naast een schone auto zorgt onze service ervoor - afhankelijk van het gekozen programma - dat jouw auto extra beschermd wordt tegen krassen.  
 
Voor ons gaat het beste resultaat over nóg meer dan een schone en beschermde auto. Voor ons gaat het ook over het verlenen van de beste service. Hospitality. Onze Washers staan altijd met een glimlach klaar om jou te voorzien van wasadvies.  Zijn er speciale wensen? Dan zullen we altijd kijken of we deze kunnen invullen. 

20230414SF 32 min

Clean 

Naast het zorgen voor schone auto's willen wij zelf ook schoon zijn. Elke dag een stukje duurzamer. We dromen van een volledig duurzame carwash. Tegelijkertijd weten we dat we auto’s wassen. Tóch kan dat in onze optiek duurzamer dan dat het in de meeste gevallen gebeurt. Zo werken wij elke dag aan duurzame oplossingen voor onze carwash.  

Weet je dat er gemiddeld per gewassen auto tot wel 600 liter aan drinkwater wordt verspild? Dit is dan ook de reden dat wij zoveel mogelijk gerecycled water gebruiken. Om dit te realiseren werken we met biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen  waardoor jouw auto ultra schoon wordt, in samenwerking met onze  partners Sireon, ACE Carwash Systems en BleuBlue.  Met elkaar houden we de volle aandacht op de balans van de water recycling.
 
In de stofzuighal staan PETman containers. Op die manier kun je jouw plastic PET flessen recyclen. De opbrengst hiervan gaat naar de Prinses Máxima Centrum Foundation. 

Bovendien zijn we zelfvoorzienend in energie, dankzij 750 zonnepanelen op ons dak.  

20230414SF 3 min

Heb je nog vragen over wassen bij Washers? 

Lees onze veelgestelde vragen