Een schone auto in een handomdraai. 

Een frisse en schone auto, dat willen we toch allemaal? Onze hyper moderne wasstraat met de beste wastechniek zorgt binnen ‘no time‘ voor een perfect resultaat. Spiksplinternieuwe apparatuur en innovatieve keuzes op het gebied van duurzaamheid. Alles om jouw auto van de beste wasbeurt te voorzien en weer te laten shinen. We hebben de beste en nieuwste techniek en bij zwaar vervuilde auto`s drukken we zelfs een extra wielkastenreiniging knop in op de machine.

Onze wasstraat is 50 meter lang!Chill en relax, wij doen de rest

PowerFoam

Onze PowerFoam is een intensieve reiniging met een flinke schuimlaag. Het zorgt ervoor dat zelfs het meest hardnekkige vuil van de auto wordt verwijderd. Autowassen wordt een hele beleving met PowerFoam in onze carwash.

20230414SF 29 min

PaintCare

Auto extra laten glimmen. PaintCare heeft krasvullende eigenschappen. Nadat de auto is gewassen, zorgt onze polish er samen met de masserende bewegingen van de borstels ervoor dat oppervlakkige krasjes minder zichtbaar worden. Het verhoogt de glans en verbetert het droogproces. 

20230414SF 35 min 1

UltraProtect 

Bescherm jouw auto met ultra protect. Het is natuurlijk een goed idee om jouw schone auto te voorzien van een beschermlaag. Onze UltraProtect, inbegrepen in het premium programma, biedt dan ook langdurige bescherming. Bovendien zorgt het voor een aangename glans en geur van de auto. 

20230414SF 32 min

Heb je nog vragen over wassen bij Washers? 

Lees onze veelgestelde vragen